POE 80 OLIE 250ML GELIJKWAARDIG AAN DENSO ND-11 HYBRID R134 & 1234YF

€ 24,75 excl. BTW
€ 29,95 incl. BTW


  • POE 80 250ML VOOR R134A & 1234YF toepassing

Artikelcode: AC-EL11.084 Op voorraad  
  1. Vandaag besteld voor 13:00, meestal de volgende werkdag in huis!
  2. Snelle levering uit eigen magazijn!
  3. Wij werken met DPD en DHL, tenzij anders aangegeven

Deze POE olie is een hoogwaardige (polyol ester mixture) olie, en gelijkwaardig aan de Denso ND11 ND12 Sanden SPA2 WAECO DHO 1234YF en WAECO DHO PS-F

Deze olie kan ook gebruikt worden voor Denso compressors voor de WAECO Climatic Service Units van de ASC serries.

Dielectric strength – IEC 60156 @ 24°C >75kV - Complying with specifcation IEC 61099

Productkenmerken toepassing/werking verdere details:

  • Kan worden gebruikt bij alle hybride voertuigen met elektrisch aangedreven compressor die af fabriek met POE olie is gevuld. 
  • (POE-olie is zeer hygroscopisch).  Elektrisch aangedreven aircocompressoren in hybride voertuigen worden aangedreven door een interne elektromotor die op hoogspanning werkt.
  • De compressorolie in deze compressoren komt onder andere in contact met de spoel van deze elektromotor. De olie moet dan ook voldoen aan specifieke eisen: Hij mag geen negatieve effecten hebben op de materialen die in de compressor zijn verwerkt. Hij moet een bepaalde elektrische kortsluitvastheid hebben.
  • De hoogwaardige OEM-oliën van Elke zijn goedgekeurd als gelijkwaardig aan de ND11. Ze worden wereldwijd gebruikt door autobedrijven. Zorg er altijd voor dat je het juiste type (PAG of POE) met de correcte viscositeit voor de aircocompressor gebruikt. Raadpleeg de voertuigpapieren of de servicesticker van het aircosysteem om erachter te komen welke oliesoort er door het koelcircuit stroomt.