R410 2,0 KG CILINDER  Artikelcode: AC-R410A-EE.2.0 Niet op voorraad op dit moment  
  1. Bij bestelling aircogassen; stuur uw F-gassen certificaat voorafgaand aan uw bestelling!
  2. Snelle levering uit eigen magazijn!
  3. Wij werken met DPD en DHL, tenzij anders aangegeven

  Hoe te bestellen? Stuur uw F-gassen certificaat voorafgaand aan uw bestelling naar info@coolairco.nl en bestel uw product online en wij leveren het koudemiddel onder deze voorwaarden uit.

  yatatalab hadha almuntaj shahadat ghaz F 'uwrubiyatan salihatan , bidun shahadat ghaz F hadhih la yumkinuna qabul talabi.

  Bu ürün geçerli bir Avrupa F gaz sertifikası gerektirir, bu F gaz sertifikası olmadan sipariş kabul edemeyiz.

  Ce produit nécessite un certificat européen de gaz F valide, sans ce certificat de gaz F, nous ne pouvons pas accepter de commande.

   

  Het koudemiddel R32 (difluormethaan-CH2F2) is een homogeen koudemiddel uit de HFC-groep, met een laag aardopwarmingsvermogen GWP = 675 (ongeveer 68% lager dan de R410A). Het wordt gekenmerkt door gunstige thermodynamische eigenschappen, bijv. zeer hoge verdampingswarmte en hoog volume koelvermogen. Het nadeel is dat het wordt beschouwd als een brandbaar middel (geclassificeerd als A2L-veiligheidsgroep volgens ISO 817), hoewel onderzoek heeft aangetoond dat een zeer hoge ontstekingsinitiatie-energie nodig is en de vlamvoortplantingssnelheid laag is.

  De cilinder bevat een aansluiting uitgerust met een ventiel die eindigt met een 5/16" schroefdraad. Om standaardslangen met een rechtse 1/4" SAE-schroefdraad aan te sluiten, raden we aan om de adapter te bestellen die als bijbehorend artikel hier rechts staat.

  • R-410A
  • Classificatie van ontvlambaarheid: A1
  • Inhoud: 2,00 kg
  • Ventieluitgang: 5/16" SAE / ½" 20-UNF

  LET OP!  AIRCOGAS KAN NIET RETOUR!

  Bijbehorende artikelen
   F 1/2 ACME X M 1/4 Inch SAE met valve depreaaoe Bekijken Bestellen
  F 1/2 ACME X M 1/4 Inch SAE met valve depreaaoe
  € 9,99 excl. BTW
   M 5/16 X F 5/16 met valve depressor Bekijken Bestellen
  M 5/16 X F 5/16 met valve depressor