R407C INHOUD 850 GRAM = 0,85KG

€ 69,99 excl. BTW
€ 84,69 incl. BTW  Artikelcode: AG-R407C Op voorraad  
  1. Vandaag besteld voor 13:00, meestal de volgende dag in huis!
  2. Snelle levering uit eigen magazijn!
  3. Wij werken met DPD en DHL, tenzij anders aangegeven

  Kryon ® R407C: het koelmiddel voor airconditioning in woningen

  Kryon ® R407C is een niet-ozonafbrekende ternaire blend samengesteld uit HFC-32 - HFC-125 - HFC-134a; werd ontwikkeld als vervanging voor R-22 (HCFC-22) in airconditioning- en koelingstoepassingen.

  Kryon ® R407C is een zeotroop mengsel dat, in tegenstelling tot azeotrope vloeistoffen, de temperatuur tijdens de verdampings- of condensatiefasen varieert voor een bepaalde drukwaarde; Kryon® R407C heeft een lage Glide T (temperatuur) die overeenkomt met 5/7°C.

  Het is echter belangrijk om de systemen alleen te vullen met het koudemiddel in de vloeibare fase en niet in de dampfase; het laden van het gas in de dampfase zou in feite een wijziging in de oorspronkelijke samenstelling van het koelmiddel veroorzaken, met als gevolg mogelijke schade aan het systeem en/of schade aan de prestaties ervan.

  Toepassingen:

  Kryon ® R407C wordt voornamelijk gebruikt in airconditioningsystemen voor woningen en kleine commerciële bedrijven.

  Het wordt ook gebruikt in waterkoelers die niet zijn uitgerust met centrifugaalcompressoren en in commerciële koelsystemen met gemiddelde temperatuur

  Prestatie:

  Minimale capaciteitsvermindering ten opzichte van R-22.

  Met zeer vergelijkbare kenmerken als R-22, kan Kryon ® 407C worden gebruikt als conversievloeistof in systemen die over het algemeen R-22 gebruiken.

  Ontwerpvariaties, die helpen de prestaties te optimaliseren, zijn minimaal

  Smeermiddelen:

  Wanneer Kryon ® R407C wordt gebruikt bij de conversie van systemen die werken met R-22, moeten er enkele wijzigingen aan de systemen zelf worden aangebracht, zoals het vervangen van het smeermiddel.

  Minerale oliën en alkylbenzeensmeermiddelen zijn niet mengbaar met Kryon ® R407C; daarom moeten ze worden vervangen door andere smeermiddelen (bijv. POE); raadpleeg echter de systeemfabrikant voor de nodige aanbevelingen in dit verband.

  KryoSmart ® - De cilinders met een beperkte hoeveelheid koelgas

  In de thermohydraulische sector is het zeer praktisch om cilinderformaten met beperkte capaciteit te gebruiken, om de aansluitleidingen of de conditioners zelf bij te vullen; het voordeel is om een ​​cilinder op de markt te kunnen brengen die een zeer beperkte commerciële waarde heeft en daardoor makkelijker te verkopen is.

  Onze KryoSmart ® cilinders zijn verkrijgbaar in 1 liter (in verpakkingen van 12 stuks) en 2,5 liter (in verpakkingen van 6). KryoSmart ® cilinders worden geproduceerd in laaggelegeerd koolstofstaal en hebben een werkdruk gelijk aan 48 bar.

  De KryoSmart ® -cilinders worden gevuld met behulp van een gepatenteerde General Gas-methode genaamd "High Purity System"; met deze methode is het mogelijk om kwaliteitsnormen te verkrijgen in overeenstemming met wat wordt vereist door de grote producenten van koel- en airconditioningsystemen en -installaties.

  Deze techniek maakt het mogelijk om een ​​gasvochtigheid te verkrijgen die lager is dan de maximale limiet, gelijk aan 10 ppm.

  Daarom zijn dit type cilinders, die 800 gram tot 2 kilo bevatten, het meest geschikt om aan de behoeften van de thermohydraulische markt te voldoen.

  Toepassingen:

  KryoSmart ® cilinders worden gebruikt in alle gevallen waar een beperkte hoeveelheid koudemiddel nodig is.

  De markt waarin ze het meest verbreid zijn, is de sector thermohydrauliek.

  Prestatie:

  KryoSmart ® -cilinders worden geproduceerd in laaggelegeerd koolstofstaal en hebben een maximale werkdruk van 48 bar.

  Een "Low Cost" en " Milieuvriendelijke" oplossing.

  • Gasinhoud: 0,85 KG
  • Containercapaciteit:1 liter
  • Afmetingen verpakking: 350 x 270 x h 325 mm.
  • Ventielaansluiting :1/4 "SAE Flare / 7/16" 20-UNF
  • Hervulbaar

  LET OP!  AIRCOGAS KAN NIET RETOUR!

  Hoe te bestellen?  Stuur uw F-gassen certificaat voorafgaand aan uw bestelling naar info@coolairco.nl en bestel uw product online en wij leveren het koudemiddel onder deze voorwaarden uit.

   

  Bijbehorende artikelen
  HECAPO M 1/4 X F 1/4 INCH SAE, kogel ventiel met valve depressor Bekijken Bestellen
  HECAPO M 1/4 X F 1/4 INCH SAE, kogel ventiel met valve depressor
  € 14,94 excl. BTW
  HECAPO M 1/4 X F 1/4 INCH SAE met valve depressor Bekijken Bestellen
  HECAPO M 1/4 X F 1/4 INCH SAE met valve depressor
  € 14,99 excl. BTW